Känns ganska bra ändå..

Trodde jag skulle känna lite mer ”vemod” i dag över att lämna Marbella i 7 veckor men det gör jag faktiskt inte. Tror det kan bli en bra sommar i Stockholm, bara vädret vill hålla i sig så att det åtminstone är någorlunda sommaraktigt så är jag nöjd.

Stockholm är ju faktiskt fantastiskt vackert framförallt på sommaren
image
För att inte tala om skärgården och Fredriksborg. Saknar verkligen alla på Fredriksborg och platsen i sig själv så jag kommer garanterat att ”hänga” där på då och då under de här sju veckorna.
image

image

Men mest av allt längtar jag så klart efter världens goaste och mest egensinnade katt.. Som jag har saknat honom!

Om en stund kommer Laura så att vi ska gå igenom vad som ska fixas nu när jag är borta och sedan börjar det dra ihop sig för att åka till flygplatsen. Ingen champagne i dag inte, har fått spruta och mediciner mot skadan i/på knäet och strikta order om att uppsöka läkare i Sverige i morgon. Lär gå sådär.. Ska ju till Kalmar och kommer inte kunna klämma in ett läkarbesök så det får vänta till på torsdag. Gör lite ont men inte mindre än att jag överlever, det är mest infektionsrisken de är rädda för tror jag. Inte alltid helt lätt att förstå spanska läkare även om de pratar halvhyfsad engelska..

Nu in i duschen, ett äventyr i i sig eftersom ena benet måste vara helt utanför duschen och vatten.. Tur man är lite vig ändå, tant till trots:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.