Tillbaka i La Morera

image
Tillbaka hemma igen, allt har gått lite snabbare i dag än jag trodde så det är jag tacksam för.
Dags för hemfärd mot Stockholm i morgon så kvällen får gå till packning. Nu däremot ska jag ta en timmes siesta, känner mig lätt sliten efter gårdagen.. Man är ju inte direkt 25 längre och eftersom jag dricker alkohol relativt sällan så mår jag ofta inget vidare alls dagen efter.

Hur som helst så var det trevligt igår på Trocadero i Marbella
image
Gott var det, åt lite skaldjur till förrätt och pasta med räkor, cocktailtomater, vitlök mm till varmrätt.

I kväll blir det någon superenkel middag hemma & packning, något annat kommer jag inte orka med känner jag. Tur att flyget i morgon går 14.30 så att jag inte måste upp i ”svinottan” i alla fall.

Måste komma i håg att boka flygbiljett tur och retur Kalmar oxå – hade varit skönt med en dag för mellanlandning i Stockholm men nu blev det som det blev. Kommer ju vara ”rotad” ett bra tag i Stockholm därefter så det känns i alla fall skönt att slipa massa flygande och flängande som det varit rätt mycket av de sista månaderna.

Extra glad är jag över att väderleksprognoserna säger att högtrycket över Sverige ska hålla i sig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.