Svårt att komma igång..

image
Har lite svårt att komma igång ordentligt och packa & fixa. Måste samla lite ”krafter” och sätta full rulle, är en del som ska göras.. Har i alla fall kommit igång med att tvätta, alltid något:)

På Fredriksborg har i alla fall sommaren första Allsång kommit igång. Får väl höra sedan hur det gått, vi kom igång lite sent med marknadsföringen så den här första måndagen kommer det nog vara lite tunt med gäster. Kommer öka rejält till nästa vecka är jag rätt säker på. Tur med vädret har dom i alla fall..
image
Så dom som är där kommer få en garanterat trevlig kväll:)

Jag har lite svårt att sätta mig in i att faktiskt ska vara sju veckor i Stockholm. Kommer sakna Marbella, det är något som är säkert. Men kommer ju tillbaka i slutet av augusti och har vi fortfarande ett par månader som är ungefär som svensk sommar kvar framför oss. Att bo i stan en hel sommar det har jag nog inte gjort på säkert 20 år så det blir en ny erfarenhet. Har ju som tur är i alla fall en balkong så att man kan sitta ute och njuta av sommarvärmen och på kvällarna. Har ju rätt mycket jobb att fixa med oxå så sysslolös kommer jag inte att vara.

Nej, nu är tvättmaskinen klar, dags att kasta in nästa tvätt & fixa lite enkel middag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.