Lite väl trevligt..

Blev det i går. Först lunchen på Troccadero i Marbella men sedan blev det nog något glas Cava för mycket för en sådan orutinerad typ som mig. Kan inte påstå att jag mår toppen i dag, men som tur är har jag så mycket att göra att jag troligtvis inte kommer att ha tid att tänka på hur jag mår.
Sedan har det väl förhoppningsvis gått över.. En sak är dock säker – det kommer dröja ett bra tag innan jag dricker Cava eller någon annan alkohol för den delen.

Nu ska jag strax ge mig i väg, första stopp hos Antonio, advokaten vi ska gå tillsammans till Notarien. Sedan är hela dagen full av olika saker som fixas, möten mm så det är bara att bita i och intala sig själv att man mår toppen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.