Som planerat..

image
Vaknade 07.22, det ni tillhör inte vanligheterna när det gäller mig. Har sovit ett ganska ryckig sömn i natt och vaknat ett antal gånger men lyckats somna om rätt snabbt. Så har sovit tillräckligt för att strax kliva upp, klä på mig lite träningskläder och ge mig ut på dagens powerwalk. Målet i dag är att gå längre än 3,93 km, inte mycket mer men i alla fall öka mot igår.

image
Går utmed stranden i dag oxå – både vackrast, skönast och jobbigast:) På med musiken i hörlurarna och sedan bara njuta av morgonen, havet & känslan att av man gör något som får kropp & själ att må bra. Sedan är man väl värd att tillbringa någon timme i solstolen, både med och utan bok.

Tänkte komma i väg strax efter 08.00 så att jag är till 09.00 igen. Känner mig nästan chockad själv över att jag, slöfocken & sjusovaren är ute på powerwalk vid 08.00. Vad säger det, jo att man aldrig ska ge upp om någon/något. Nu ska jag väl inte överdriva och ta i så det knakar det är en morgon vi pratar om, men ändå.. Vill man så blir det fler så enkelt är det..

5 minuter till i sängen sedan upp & hoppa och ge sig iväg!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.