I made it..

image
08.10 startade jag Runkeeper och gav mig iväg. Vågorna slog upp lite längre i dag så det var mycket mer riktig powerwalk i lössand, jobbigare & tillika nyttigare:) Ökade sträckan lite i dag till 4,1 km men tiden per km var högre eftersom det var så mycket lössand att gå i. Never mind, jag har nu avklarat 2 av de 21 dagar som krävs för att det ska bli en vana och jag ökade sträckan mot igår så jag ska känna mig nöjd.

image
Det var vackert och lagom temperatur. En hel andra som var ute och både joggade och powerwalkade, till skillnad mot i februari när jag gick ut en gång vid 07-tiden.. Blev jagad av vakten som inte såg att det var jag utan trodde att jag var någon mystisk liten inkräktare, helt ensam längs hela stranden när jag väl kom ut genom grinden och på hemvägen mötte jag typ 2 fiskare. Lite skillnad mot i dag det. 07.00 i februari är det mörkt här precis som hemma i Sverige så det var inte så konstigt att vakten inte såg att det var jag. Hade dessutom luva, halsduk & annat på mig för det var inte direkt varmt vid den tidiga timmen.

Känner mig nöjd med att ha avklarat dagens Powerwalk så här tidigt, tror jag kör en repris på det i morgon..
Nu är det solstol som gäller i någon timme – så skönt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.