Galet trött på att förväxlas..

Jag vet inte hur ofta jag nuförtiden förväxlas med ”den andra” Eva Persson men det är långt ifrån sällan. Ett par gånger i veckan minst och det är inte helt enkelt att att få rätsida på det. Så länge jag var jobbade på Wallmans löstes det ju genom att ”den andra” Eva Persson gick under benämningen Eva Lund. Så är inte fallet längre vilket då medfört en massa missförstånd och strul.

Då får man helt enkelt försöka vara kreativ och göra något åt saken. Det lättaste är då att man tar sitt gamla ”flicknamn” som mellannamn som det tydligen heter. Det innebär då att mitt namn blir
Eva Björklund Persson.
Persson är fortfarande efternamnet och Björklund ett mellannamn och Eva ett förnamn.
Lätt som en plätt och kommer förhoppningsvis innebära att jag framöver slipper ett gäng av alla dessa förväxlingar. Dessutom så är det en liten hedrande gest till min för mig så otroligt högt älskade mormor. Mormor finns inte med oss längre det var många år sedan hon gick bort men hon finns inom mig lika starkt nu som då.

Kommer ta ett tag att vänja sig.. Men mitt ”varumärke” Eva P det ändrar jag inte på för det har jag använt i 20 år:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.