Startat..

image
Mötet på Lotus blev inställt, tog detta som ett tecken på att det var dags att sätta igång med att motionera. Kanske inte absolut bästa tidpunkten kl 12.15 i juli i Marbella men det får vi bortse ifrån. Varm blev jag och sandigt var det och 3,93 km på 48,40 är verkligen inget att skryta med men det är väsentligt jobbigare att gå i sand.. Men det är bara att tänka på sina egna resultat och se till att man är lite bättre i morgon. Tror nog jag ska välja en annan tid än just runt 12.00:)

image
Skönt var det i alla fall att se sitt hus och grinden in och veta att man kommit igång och nu skulle få en härlig dusch & en iskall Coca-Cola.. Nu ska jag nog ta en paus i skuggan i soffan på terassen (under markisen) och läsa lite och bara njuta av det underbara vädret & ledigheten.

Ser att solen & värmen kommit till Sverige oxå, äntligen! Passar bra eftersom jag snart åker hem så hopppas att det håller i sig sisådär 7-8 veckor. En repris av förra årets juli och augusti skulle nog ingen bli ledsen för och definitivt inte jag.

Hoppar över att åka till kontoret överhuvudtaget i dag, åker dit på måndag med mitt ”piff” när jag ändå ska till Notarien, träffa Marian mm. Blir nog hemma hela dagen och kvällen, eller så kanske jag tar en sväng in till stan i kväll, det blir som det blir precis som det ska vara när man har semester..

Kram

En reaktion på ”Startat..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.