Inte många dagar kvar innan..

..jag flyger tillbaka till
image

Kommer landa på kvällen för att sedan morgonen därpå flyga ner över dagen till Kalmar. Träff med Begic & Lotta och Tillståndsmyndigheten.. Sedan hem igen på kvällen.. Torsdag morgon – direkt ner till blomsterhandlaren på torget utanför ”Fältan”, som jag saknar sommarblommor.. Ska köpa mig ett lass så att lägenheten känns somrig & fin. Vet inte riktigt heller hur mina blommor på balkongen klarat sig, kanske måste byta ut någon där oxå. Fint ska det bli hur som helst så att jag har det trivsamt mina 7 veckor i Sverige.
image

Kom på en helt annan sak.. Av olika rutiga & randiga skäl som tex kalenderkrockar så behöver jag en kavaljer till det bröllop jag ska gå på den 23/8..
image
Får fundera några varv och se om jag kan komma på någon lämplig kandidat:) Känns sådär bra att komma ensam till ett bröllop, i alla fall om man är som jag.. Ska gå väl gå att hitta någon, det är ju aldrig fel att få gå på fest kan man tycka, speciellt inte trevliga bröllopsfester..

Har varit uppe i La Canada idag, hur stort shoppingcenter som helst. Hatar egentligen shoppingcenter men det är den närmsta mataffären + att jag behövde köpa förvaringslådor i plast. Så nu är kylskåpet fullt av det jag behöver och förvaringslådor inköpta. Middag ska jag äta hemma i kväll, är fortfarande lite anti-social. Tänk om jag håller på och förvandlas till en eremit:) Nog tur att jag åker hem till Stockholm ett tag kanske..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.