Snart hemma..

image
Om sisådär 1,5 timme tar jag ett glädjeskutt ner för backen och mot havet & hem! Bara att få packa upp, som jag egentligen hatar, känns som ett rent nöje idag:)

Ska tillbringa dagen med någon timme i solsängen men även klämma in någon timmes jobb. Kommer äntligen få wi-fi som inte är superlångsamt så att jag fixa med en del underlag och annat som Figge behöver. Tiden rusar nu och det är inte alls långt kvar till 15/8 då vi öppnar ena delen av verksamheten i Kalmar. The Grand Opening Night sker den 27/8 och i vi jobbar även denna gång tillsammans med Bindefeld för planeringen och genomförandet av den officiella invigningen. Kom på att det är ju faktiskt inte bara bröllopet som kräver att man är ”snygg” utan även den invigningen så då kan man ju slå två flugor i en smäll. Med andra ord helt klart värt att ta en titt på den där klänningen jag såg i skyltfönstret..

image
Något annat som jag ska göra idag är att tvätta i min fina lilla ”tvättstuga” – det däremot tycker jag alltid om att göra.

image
Hur som helst, oavsett om jag packar upp, solar, jobbar, tvättar eller vad jag nu gör så kommer jag att njuta av att vara ”äntligen hemma”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.