Redan en champagne date klar:)

image
..och inte behövde jag ringa själv heller, bara en sådan sak:)
Länge sedan jag träffade Johan så det ska verkligen bli både trevligt & intressant eftersom han precis som jag själv lämnat ”det anställda livet” bakom sig och är även han nu egen företagare. Ska bli kul att höra hur det går för honom och hans lansering av sin cider & allt annat som hänt sedan sist oxå förstås.

Ska nog få ihop några roliga sociala kvällar att blanda upp det hårda arbete som väntar de kommande sju veckorna i Sverige. Balans måste det vara, även om det är självklart är kul att jobba så måste man varva ned lite kompishäng och annat oxå. Har ju minst sagt varit usel på det de senaste två åren eller så. Time to catch up..

image
Något som jag självklart kommer göra under mina Sverige veckor är att spendera tid på Fredriksborg. Speciellt alla måndagar då vi har allsång med Gabriel Forss i spetsen och varje vecka en gästartist. Första måndagen vi kör är nu på måndag och det kommer jag dessvärre missa, så är det Thomas Di Leva, veckan efter Patrik Isaksson, sedan Shirley Clamp och så avslutar vi med söta & duktiga Oscar Zia. Hoppas Värmdöborna lämnar slott & koja och kommer och sjunger med oss, för om vädret är på vår sida kommer det bli grymt.

Sedan kommer jag definitivt vara på plats den 10/8 när Weeping Willows spelar hos oss, går ju bara inte att missa mina absoluta favoriter. Men mest av allt vill jag ju inte missa att träffa alla fantastiska medarbetare vi har på Fredriksborg & så miljön så klart som är svårslagen när skärgårdsvädret är som bäst.

Ja, sju veckor på rad i Sverige var det länge sedan jag var men tror nog att tiden kommer att rusa iväg. Det brukar bli så var man än är och det är ju mycket som ska på plats inför öppningen på Kalmar Slott..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.