Champagne & high heels

image
När jag kommer hem till Stockholm nästa vecka så ska jag se till att planera in lite sociala aktiviteter, på med de höga klackarna, klä upp sig lite och gå ut och bara sitta i tex Cadierbaren och ta ett glas champagne. Njuta av atmosfären och något kuligt sällskap, få energi och bara må bra. Det känner jag för, på riktigt.
image

En härlig känsla av att numera kunna promenera ner till Östermalmstorg eller vart man nu vill utan att transport ska planeras och hjälp med dessa behövas. Att snabbt kunna komma på att träffa någon, fixa naglarna eller vad som helst. Det har jag saknat även om jag självklart oxå älskat livet på Värmdö men ibland är det både skönt och nyttigt att byta miljö..

image
Så om ni ser mitt nummer dyka upp på dispayen och inte känner för champagne i Cadierbaren får ni helt enkelt låta bli att svara:) Apropå telefoner, är de tillverkade så att de ska börja krångla nästan på pricken ett år efter att man köpt dem så att man ska tvingas köpa en ny. En stark misstanke jag har, det är alltid så med batteriet att man behöver ladda oftare och oftare men även andra funktioner börjar krångla en efter en. Står väl ut ett tag till men snart kommer jag behöva köpa en ny telefon igen.. iPhone 6 ska väl komma någon gång antar jag så man får väl se om femman kan hänga med fram till dess eller hur det blir..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.