Ärlighet..

image
Äntligen hittade jag en fjärrkontroll så att jag kunde stänga av luftkonditioneringen. För inte nog med att jag fattar impulsiva beslut, tänker för mycket och överanalyserar allt så fryser jag oxå typ ofta och hatar att vistas utomhus på vintern.

Tänkte då om jag skulle sätta in en kontaktannons:
Impulsiv tatuerad tant som tänker för mycket, analyserar allt du säger, älskar katter och fryser nästan jämt.
Tror det är bäst jag hoppar över alla tankar på kontaktannonser, svaren lär inte hagla in.

Men om man tänker på just kontakt annonser så undrar jag hur många som är ärliga överhuvudtaget. Har ingen fakta men kan gissa att många använder en bild på sig själva som har några år på nacken och är nog rätt bra på att beskriva sig själva i positiva ordalag. Inget fel i det, så länge det i alla fall ligger några korn av sanning i det.. Nog om det har inga som helst planer på att sätta in någon kontaktannons.

Men jag förringar det inte, absolut inte. Vet många som träffats och både gift sig och fått barn via internet dater så inget ont om det alls.

I dag står ju 50 things och mål på agendan. Vill ju att det ska bli riktigt bra så jag kanske inte blir helt klar i dag, vi får se hur snabbt jag kommer fram till 50 saker jag vill göra. Målen är det lite lättare med, en yrkesskada kanske:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.