Overthinking..

image
Jag tänker för mycket är det många som säger och jag tror att dom har alldeles rätt.. Det är väl min analytiska sida som gör att jag både ”övertänker” och ”överanalyserar” i lite för stor utsträckning. Det är den ena sidan, den andra är den impulsiva där jag snabbare än blixten kan fatta beslut utan att analysera alls. Skulle dock vara bättre om de kunde kombineras ihop så att det blev balans och inte en stark ena sida och en stark andra.. Svårt att lära gamla hundar sitta sägs det ju men kanske jag kan försöka jobba lite på att hitta balansen..

Mötet på Lotus gick bra och åkte efter mötet direkt tillbaka till hotellet. Har nu snyggat till mina fötter och tånaglar så att jag nästan är nöjd. Nöjd med mina fötter kommer jag aldrig bli eftersom jag har halgus valgus eller vad det nu heter. Det kan man förvisso operera bort men de jag vet som har gjort det säger att det är en grym plåga efteråt så jag tror jag står ut med mina fula fötter, i alla fall ett tag till..

image
I dag är det halvårsbokslut för året 2014. Rapporten kan väl sammanfattas med att det varit ett sådär bra halvår, en del riktigt bra och roliga saker har hänt som tex Kalmar Slott, att Lotus börjar ta fart och att jag äntligen flyttat tillbaka in till stan igen. I övrigt har det varit mycket struliga & jobbiga saker som hänt så det har väl varit lite turbulent kan man väl säga. I morgon börjar då således den andra halvan av 2014 och eftersom jag inte hade någon 50-årsfest, inte fick till det med 50 things to do listan så kanske jag ska sätta mig till rätta i solstolen i morgon och upprätta en ny lista och lite nya mål för andra halvlek. Det tror jag att jag skulle må bra av att göra så så får det helt enkelt bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.