Mot pool & solstol..

image
Trevlig middag igår på Villa Tiberio med T och hans föräldrar, mycket folk, varmt & underbart väder och som vanligt precis hur gott som helst. Skulle älska att sätta ”tänderna” i inredningen inne i själva restaurangen för den har sett sina bättre dagar i form av design & stil. Men nu på sommaren sitter man ju ute på de otroligt vackra terasserna. En för fördrinken medan man tittar på menyn och sedan flyttar man till den stora och vackra trädgårdsterassen till middagen..

image
Om drygt en timme blir jag hämtad för att flytta till ett hotell pool, solstolar och egen balkong/terass. Ska ägna hela den här dagen vid poolen, vill få färg och se pigg & fräsch ut:) I morgon bitti ska jag gå upp och äta en lång frukost med omeletter och massor av frukt. Sedan kommer T och M få pling i sina telefoner varje dag för nu ska Runkeeper igång. Väsentligt bättre förutsättningar på nya hotellet.
Så här kommer jag ligga i dag om ni av någon anledning skulle undra var jag är:)
image

Ska bo där i tre nätter sedan flyttar jag hem till lägenheten och bortsett från frukosten så är det förutom att det alltid är skönt att vara hemma bättre än hotellet.. Finns inget jag uppskattar så mycket som just boendet här i Marbella, men det har väl knappast undgått någon:)

Såg förresten att Carl-Philip & Sofia slagit till och förlovat sig häromdagen. Vilken lycka inte bara för dem utan för Svensk Damtidning mfl som verkligen måste haft några gyllene år med alla bröllop, födslar, dop etc. Upplagan måste ökat rejält kan jag tänka mig..

Var ju på möte på Aller Media i torsdags innan jag åkte, fick med mig ett gäng tidningar av olika slag som kommer komma väl till pass nu vid poolkanten. Åh, vad jag ska njuta av mina tre hotellnätter. Peppar Peppar ta i trä..

Nu in i duschen, plocka ihop mina grejer och göra mig redo för installation både på nytt hotell men framför allt i en solstol nära en poolkant:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.