Slappar på takterassen..

image
Förflyttade mig från rummet upp till takterassen. Det är minst sagt varmt idag så efter en dryg halvtimme i solen har jag förflyttat mig till de härliga sofforna i skuggan. Ligger nu är och ska läsa lite i skuggan och det är lite mer behaglig temperatur.. Känner jag mig själv rätt kommer jag nog slumra till en stund.. Skönt och totalt avkopplade..

image
Bor ju som sagt några dagar i Gamla Stan,inte byggt i år så allt har en underbar gammal patina. Bortsett från reception och rummen som är nyrenoverade men passar väl in i de gamla rustika omgivningarna.

En sådan sak som en enkel tegelpanna kan bli hur vacker som helst..

I kväll middag på Villa Tiberio, så gott det ska bli!
Nu läsa, vila & semestra!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.