26 juni… Ska det vara så här?

Vädret har ju inte direkt imponerat den sista tiden, känns rätt så långt ifrån de där barndomssomrarna när man badade varje dag, åt smultron och det absolut aldrig var något annat än strålande sol & klarblå himmel.

image
Är med andra ord på Arlanda igen och den här gången menar jag verkligen allvar med att jag ska åka på semester. Sitter i baren med ett litet glas champagne framför mig och planer ska lyfta om lite mindre än en timme. Mycket folk på Arlanda så idag kan jag inte klaga på att jag inte har folk att titta på när jag sitter här & väntar. Verkar vara rätt mycket killgäng som ska ut på någon kill-weekend och så en del par sådär som det brukar vara. Affärsfolket är klart underrepresenterad..

Har hunnit med mycket idag sås jag känner mig nöjd med att arbetsbelastningen kommer vara högst rimlig inte min semester, dvs rätt så minimal.. I morgon kommer det börja plinga i M och Ts mobiler för jag ska gå till och från kontoret – Runkeeper start med andra ord..

En annan kompis har fått en uppgift som ligger utanför komfort zonen och som ska vara ”besvarad” när jag slår på telefonen när jag landar i dag. Ska bli spännande att se om denna person gjort det och på vilket sätt.. Kanske blir slagen med häpnad men har en rätt stark aning om att det inte kommer vara fallet.

Helgen är helt vikt för solstol, läsning och vila, temperaturen i skuggan säger 29-31 fredag till söndag, det ni!

Kram

2 reaktioner på ”26 juni… Ska det vara så här?”

  1. Jag med 🙂 Vi åker i morgon till fyra veckor på vårt favoritställe. På lördag ska jag sitta på favoritrestaurangen vid havet och äta grillad fisktallrik eller paella…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.