Äntligen paus..

image
Efter en galet möteshektisk dag har jag nu 50 minuters paus innan jag har en tid på Husläkarmottagningen.. Därefter ner till Cadierbaren för en träff med Tomas Gustafsson.. Var riktigt länge sedan jag träffade honom.. Ska bli kul att få en heads up sedan sist..

Mitt en timmes möte med Josefine tog inte en timme utan dryga två.. Vi har alltid så mycket att prata om, gillar henne verkligen! Sprang dessutom på Annika Torstensson & My på Blixten så i dag kan ingen klaga på att jag inte varit social..
Utom möjligen Tom som fick vänta en timme eftersom Josefine och jag aldrig slutade prata.. Fredrik Reinfeldt & you name it hann vi avhandla..

image
Om några dagar tänkte jag se ut så här.. Kanske inte riktigt mm nästan, Gud så skönt det ska bli med semester.. Torsdag kväll och så länge som jag känner att jag kan vara borta dock längst till 15/7..

Har i dag oxå fått klart med de två sista artisterna till Allsången på Fredriksborg. Skönt, så nu kan Gabriel åka till Barcelona och jag till Marbella utan att oroa oss över det.. Nu ska vi bara sätta full rulle på biljettförsäljningen oxå..
I morgon mötesdag hela dagen med Figge, torsdagen fix med papper i lägenheten så att jag ska slippa släpa 100 kg papper med mig. Så lite som möjligt är mottot.. Både av papper och arbete under semestern.

Nu när jag satte mig ner kände jag hur trött jag är.. Kommer inte bli en sen kväll med Tomas ikväll.. Snart dags att ge sig iväg mot Husläkarmottagningen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.