Var nog lite trött igår..

..klarade det där med att få ut linserna själv, hade tre linser i ögat. Man skulle ju kunna tycka att jag borde känt det men icke.. Satte in EN ny men såg fortfarande inte.. Så iväg till Fältöversten och Optikern som kunde se att den lins jag stoppat i åkt upp en bit under ögonlocket. Hur dom helst fick vi ut den och jag har nu två fungerande linser, som tur är en lins i varje öga:)
image

I övrigt var det rätt lugnt i Fältöversten och rea överallt..
image

Borde ju tänkt på det när det gäller blommor oxå – söndagen efter midsommar är det inte direkt överfullt med fräscha sommarblommor i blomsteraffären. Lyckades få till en bukett som jag plockade i hop och prutade till mig halva priset..
image

En enkel liten blomma att lysa upp köksbordet med får duga så länge..
image

Sist men inte minst lite gräs till min glasurna i sovrummet så att man får in lite grönt mot de vita väggarna..
image

Blomster kreationerna blev inte riktigt som jag tänkt mig men billigt blev det iallafall. Buketten är fin men den kommer nog inte stå så många dagar därav halva priset så får väl göra en ny runda & köpa några nya snittblommor i mitten av veckan.

Nu ska jag göra veckans To Do lista och sedan sätta igång och sortera upp de oändliga pappershögarna så att jag får det trivsamt här..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.