Tillbaka på Östermalm..

image
Efter en lätt stressad resa till flygplatsen, Salvador 55 minuter sen och alla som känner mig vet att jag inte direkt är tidigt ute förstår att det blev en bra bit över maxhastigheten för att komma i tid. Positivt med det är noll före i incheckningen eftersom alla andra har vett att komma med något bättre tidsmsrginal.
1. Först skulle jag inte få åka med för mitt pass gått ut, försökte förklara att jag lämnar landet vilket är positivt för dem om de nu är då rädda förr pass-lösa personer. Efter det att någon chef blivit inblandad så fick jag hur som helst lämna landet.
2. Övervikt 4 kg = extra tid går åt och är dessutom onödigt och dyrt.
3. Inte mycket tid för champagne eller något annat innan boarding men hann med ert glas..

image
Hemma i vackra Stockholm sent omsider.. Trött och har antingen 2 Linser eller noll i vänstra ögat så förutom att jag är trött ser jag inget vidare så ursäkta ev stavfel..

image
Så här ser det inte ut hemma hos mig.. Var så där kul att komma hem till massor av oupp-packade lådor och Ts pärmar och papper ÖVERALLT. Har att göra i morgon skulle jag kalla en underdrift men kommer inte ge avkall på mina blommor..

Nu somnar jag snart..
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.