Linser, Blommor & Städning

image
Ja det var ju inte mycket som gick rätt igår förutom att flyget gick i tid, inte störtade och kom fram i tid.
Ser nu inte ordentligt på vänster öga, bytte lins såg fortfarande inte och tänkte att jag nog tappat den när jag skulle sätta in den eftersom jag var så trött. Ser fortfarande inte efter att satt in en ny. Nu vet jag inte om jag noll, en eller två linser i ögat men oavsett vilket så ser jag inte..
Med andra ord är det nog klokt att gå in till optikern när jag går till Fältöversten och köper alla de där blommorna ni vet..

image
Sedan bara måste jag ta i tu med pappershögar och allt annat som T bara lämpat in här. Får helt spel av att leva i så oorganiserat och ”rörigt” – blir faktiskt stressad av det så det bara måste vara god ordning och hemtrevligt här ikväll om jag så ska hålla på hela dagen och kvällen..
Finns väl risk att jag rör till det från hans perspektiv, han kanske har någon slags struktur och system över sina högar men det är helt omöjligt att se så den ”risken får jag ta”.

Har haft lite Tradera paus de senaste två veckorna, tycker det gick inget vidare alls sista gången men gör nog ett försök i dag igen när jag ändå håller på och rensar och städar. Ej att förväxla med att jag ska försöka sälja Ts pappershögar, de lär inte vara hett villebråd på Tradera..

Om man skulle ta och fixa till sig lite och ge sig i väg till Fältöversten då.. Kom på, glömde ju visa presenten jag köpte till mig själv häromdagen. Kommer i nästa blogg – Either you love it or hate it..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.