Upp & Ner eller hur var det egentligen..

image
Den där flygbiljetten hem jag bokat idag upptäckte jag typ en halvtimme innan jag skulle åka till Malaga flygplats var mellan Stockholm och Malaga och inte tvärtom.. Antingen säger den något om vad som känns som hemma när jag tänker att jag ska boka flygbiljett hem eller så har jag lite för mycket i huvudet just nu. Hur som helst så var det ju tur att jag kom på det innan jag åkt iväg och att Norweigan var snälla nog att låta mig byta riktning på biljetten och flyga hem med det planet som jag skulle kommit med.

image
Det absolut första jag ska göra när jag kommer hem och vaknar i morgon är att gå och köpa blommor. Inte några stela färdigbundna buketter utan en salig blandning som jag ska fylla vaser och annat med så att hela lägenheten känns som sommar. Inga dyra blommor, helst så skulle jag vilja gå ut och plocka men lite halvsvårt på Östermalm. Så fint det ska bli:)
imageimageimage
I morgon ska det kreeras det kan jag lova..

Om ca 1,5 timme är det dags att åka till flygplatsen, har i princip packat klart. Blev lite peppad av en kompis så nu åkte löpar/powerwalk skor och träningskläder med ner i resväskan. Runkeeper ihopkopplad med dessa två så att vi kan följa varandra och då får man lite press vilket en lat oxe som jag behöver:) Start måndag..
image
Tur man bor nära Djurgården så att man inte behöver ”powerwalka” runt på asfalt hela tiden. Kommer göra kropp, själ och inte minst huvudet gott att börja röra på sig igen..

Nej, nu ska jag ta och packa det sista, ta en dusch och göra mig klar för avfärd mot Malagas flygplats och dryga 14 dagar i Stockholm..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.