Middag i Madrid..

image
Då har man sett en hel del av Spanien i dag. Olivlundar och massor av annat längs vägen mellan Marbella & Madrid..

Checkade snabbt in och sedan ut på middag.
image
Äkta spansk restaurang med riktigt god mat och som visade sig vara Madridspelarnas favoritrestaurang. Dom var så klart inte där idag det är ju fotbolls-vm men jag hade nog ändå inte känt igen dem och inte heller brytt mig om de var där eller ej. Gott & trevligt var det hur som helst..

image
En trött advokat efter 5,5 timmes bilkörning med mina 1000 frågor. Vi får hoppas att jag inte tröttat ut honom så mycket att misslyckas i rätten i morgon.

Själv tänker jag ta sovmorgon och sedan en kort stadspromenad innan vi åker vidare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.