Ibland är det bra att tänka före..

image
Ibland är det bra att tänka efter en gång till och kanske till och med två innan man trycker på sändknappen. När man väl gjort det så finns det tyvärr ingen ångra knapp utan done is done.
Min nya regel är att just tänka en gång till lite oftare..

Ingen ide att gråta över spilld mjölk som något gammalt ordspråk säger.. Eller bara att bryta ihop och gå vidare som Mark Lewengods farmor brukade säga om det nu skulle vara så att det var något riktigt klumpigt man skickat iväg.

Med åldern har man i alla fall blivit lite bättre på att inte skicka mail i affekt..även om det kan hända ibland trots min aktningsvärda ålder:)

I morgon ska jag åka till en kompis och sola & bada för att sedan äta middag. Måste även klura ut hur jag ska ta mig till Malaga på måndag morgon och beställa tågbiljetten till Madrid. Hemresan sker ju med bil tillsammans med advokaten Antonio. Eller så åker jag med honom i bilen i morgon eftermiddag så jag kan få några timmars sightseeing i Madrid. Har aldrig varit där. Så kanske det blir – ska sova på saken..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.