Underbara Sara & Marbella..

image
Flög ner till Marbella ikväll, kom på 3 timmar innan planet gick att jag inte hade något pass (mitt tillfälliga hade gått ut). Inget körkort har jag ju heller som ni vet och inget ID- kort heller. Kanske dags att bli vuxen..
Hur som helst chansade och tänkte spela överraskad om någon upptäckte att mitt pass gått ut. Behövde inte det, ingen kollade mitt pass någonstans så jag klarade mig som tur var. Men nu ska jag boka tid för att skaffa nig ett internationellt ID-kort så fort jag kommer hem.

På planer fanns det en jättesöt spansk flygvärdinna som hette Sara, hon sålde smycken som hon gjort själv till sina kollegor inte till passagerarna. Råkade hända precis när jag skulle gå på toaletten och jag fick så klart kolla i smyg. Billigt är en underdrift och extra kul att de är hemgjorda av en söt flygvärdinna från Fuengirola..
image

Mycket folk var det på flygplatsen, många plan som landade och 24,5 grad vid midnatt – kan det bli bättre?

image

I morgon möte med vår spanska advokat kl 11.00 sedan SOLSTOL.. Såå skönt det ska bli. Resten av veckan ska jag hålla mig till tre timmar i solen och resten jobb. Roligt jobb till stor del – äntligen som Gert Fylking brukar utropa.

På 48 timmar har vi närmare 400 likes på Slottsrestarurangek Kalmar. I morgon börjar resan på Facebook.. Om ni gillat gör det för det kommer bli en rolig resa att följa..

Nu ska jag måla naglarna (har ni hört det förut:)) och sedan sova. Gott hoppas jag, det brukar jag göra här i Marbella även om jag inte hör havet just idag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.