25 grader kl 22.00

image
Inte direkt tråkigt att ha 25 grader i Marbella klockan tio på kvällen. Känner mig välsignad och tacksam över att ha fått den här möjligheten att bo i detta underbara klimat så mycket som jag kan göra.

Somnade som en stock efter advokat mötet och därefter mötet med Emilie så nu kommer jag ha svårt med sömnen i natt. Hoppas jag är så trött i grunden att jag somnar ändå. Tror det är så..

image
Det som där emot inte finns här och som jag verkligen saknar är möjligheten att gå ut och plocka blommor som man kan göra i Sverige. Ingen blombukett i världen slår friväxande ängsblommor tycker jag. Men men kan inte få allt här i världen, eller hur..
Vore dessutom rätt trist om man fick precis allt man ville och aldrig behövde drömma om något..
image

Vad drömmer man om man egentligen tänker efter, inte är det en ny klänning utan de viktiga sakerna i livet. Sen kan man ju drömma om en klänning oxå, det gör ju inte ont:)
Älskar verkligen kläder, skor & väskor och om inte plånboken var en begränsning skulle jag kunna shoppa kläder varje dag. Men hade nog tröttnat, fast det skulle nog ta några år:)

Nu ska jag välja något i kylskåpet och äta lite blir ju ingen riktig ordning på middagen i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.