1-5..

image
..var väl knappast var mina ”andra” landsmän hoppats på i matchen igår.. Men men, värre skrällar har hänt tycker i alla fall jag..

Tror jag har sovit så här i natt
image
Somnade nog innan nagellacket torkat och sov till strax före 08.00. Vaknade till en klarblå himmel och nu börjar stranden fyllas på och solen skiner och det är så varmt & skönt:)

image
Själv har jag möte med Antonio, vår advokat här i Spanien om 10 minuter men som sagts tidigare så pratar han snabbt så det lär inte ta hela dagen. För resten av dagen tänker jag tillbringa i solen..
image
Cant wait!

Har fått problem med en klocka, vi för se om en advokat klarar av även att lösa det:) Har en känsla av att han är väldigt oteknisk så vi får väl se, själv klarar jag det inte i alla fall.

Önskar ni kunde höra ljudet jag hör nu från min soffa med altandörren öppen: vågor, barn som leker på stranden och som badar. Vilken sommarlovskänsla som bara kom över mig – underbart!

Det absolut enda jag saknar nu är en stor somrig blombukett annars är allt precis hur härligt som helst..

Ska hinna med att packa upp idag oxå – som vanligt ostrukturerad packning och hur mycket som helst med mig.. Så i teorin kan jag stanna här vääääldigt länge.

Fick precis ett whatsapp från advokaten – 20 minuter sen, han är i alla fall lite ospansk och berättar det innan:)

image
Dom närmaste dagarna med advokaten räcker det nog inte med att ha en eller par rävar bakom örat.. Tror vi måste vara rävar:) Fast ”fair foxes”..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.