Villa Tiberio..

image
Det är bara att inse hur ”lättlurad” man är, helt plötsligt tycker man sådana här mönstrade byxor är hur snygga som helst..
Tack Cissi Dahlbom som var med och puschade mig att köpa dem, jag puschade henne att köpa något annat men det är en helt annan historia..

image
Kvällens middag intogs på Villa Tiberio som har en alldeles alldeles underbar trädgård med blommor, statyer, fontäner & underbar mat.. Alla servitörer är som Sandro old school och med ett undantag tror jag alla passerat 60..

image
Sandro har en förkärlek för italienska statyer & fontäner, skulle vara intressant att veta hur många miljoner han plöjt ner i trädgården eller parken är kanske en mer rättvisande beskrivning.

Började med varsitt glas Cava innan det var dags att sätta sig till bords. Mycket folk ikväll så inga diskussioner om kvinnor och deras plats här i livet ikväll som tur var för mina smalben och för Sandro med för den delen..
image
Satt ute hela kvällen, så härligt. Skänkte en och annan tanke till Fredriksborg & vårt första sommarbröllop och hoppas att allt gick lika bra som jag tror att det gjort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.