Nattregn..

Regnet smattrar mot takfönsterna – det behövs verkligen regn men är tacksam över att det kommer på natten.. I morgon vill jag till stranden och njuta av sol och sand mellan tårna..

image

Kanske skulle ta med spanska boken och påbörja det som jag tänkt så länge, att lära mig spanska. Har bara så svårt att komma igång med det, fattar inte varför.. Vill ju verkligen kunna prata spanska nu när vi är här så mycket. Önskar att man vore så sådär 20-30 år yngre, var så mycket lättare att lära sig språk på den tiden. Hur vet jag det förresten, jag har ju inte provat det kanske bara är en fördom jag har att det är supersvårt att lära sig ett nytt språk i den här åldern..

Pappa kämpar på med sin spanska språkkurs och han är ju 22 år äldre än mig så då ska väl jag kunna klara det oxå kan man tycka. Apropå Pappa som inte som skulle bo i Marbella:) Senast han var nere var han här i drygt 7 veckor men på sommaren skulle han verkligen inte vara här.. Träffade honom i måndags då säger han helt plötsligt att han åker ner ett par veckor i juli/augusti. Skönt att man kan ändra sig, eller hur?!

Har sovit massor i natt och tog till och med en timmes power nap på eftermiddagen i dag, har ett grymt underskott på sömn. Har inte fått kontraktet på lägenheten än trots att de sa att de skickade det förra veckan..

I morgon när jag vaknar hoppas jag att jag har fått ett meddelande..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.