Lycka!

image
Att vakna till en blå himmel utan ett enda moln, sol & värme och veta att i dag står bara fyra saker på agendan:
1. Sola i solsängen på altanen
2. Strandpromenad utmed stranden och sanddynorna
3. Middag i Gamla Stan , kanske på Takterassen
4. Köpa Hippiekjol

Det är ”pure happiness” det..

image

Jag har ingen avsikt att gå och bli hippie men tycker att vissa hippieliknande kläder både är snygga och framförallt bekväma, precis som Pippa kängor är..
Efter alla herrans år på Coca-Cola, Cloetta Fazer och sedan Cloetta är jag hyfsat trött på ”kostymer” och andra väldigt representative outfits. Kan känna en skön frihetskänsla över att få klä mig precis hur jag vill..

Känner hur värmen fullkomligt mjukar upp mina ben och leder, kommer med all sannolikhet att behöva bo här större delen av året när jag blir ännu äldre än vad jag är nu. Ett sämre öde kan man ju ha, eller hur?!

I morgon kväll ska vi nog ta och fira vår bröllopsdag så där lite i förtid.. Vad kan då passa bättre än att gå till Sandro på Villa Tiberio. Han är ett original utan dess like men han har garanterat och utan konkurrens den bästa maten och totalt annorlunda miljön i hela Marbella. Så får det bli.. Bäst att informera T. Inte för att vi håller på och köper massa presenter eller så men det är väl fair att vet och om han nu mot förmodan skulle vilja köpa en present så har han ju 30 timmar på sig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.