Dinner for one..

Det ville sig inte bättre än att T fortsatte må dåligt så jag tog en sväng in till Gamla Stan själv medan han stannade i soffan och kollade på sin DVD-Box serie.

Tillhör ju inte mina favoritsysselsättningar att ända middag själv men gjorde i kväll ett stort framsteg, kastade inte i mig maten och sprang iväg. Satt ju inte direkt länge men ändå, hade inte panik under hela måltiden:)
image
Åt två förrätter och filosoferade lite..

Blev det någon Hippiekjol? Yes, och tur var det att jag åkte in trots att T inte kunde följa med för det var den sista..
image
Kanske inte ser så snygg ut här men det är verkligen superfin & tar fram massa minnen = nostalgitripp:)
Prutar alltid till mig något, de är mycket för bling bling här så idag fick det bli ett armband som kom på köpet..
image
Det är väl jag kallar riktig bling bling, men passar säkert om man är klädd i helvitt eller helsvart, vi får se..

Det var 26 grader inne i Gamla stan vid 22.30 när jag åkte hem igen, folk på varenda uteservering och i varenda gränd. Jag älskar verkligen att vara och bo i Marbella. Mitt absoluta favoritställe både som ort och vårt hem..
image
Belysta träd, blommor och superrent överallt..

image
Testade en variant av Selfie och har nu givit upp för evigt:)

I morgon solsängen och bättra på solbrännan. Bord bokat till imorgon kväll på Villa Tiberio, vi ska fira vår 20-åriga bröllopsdag sådär lite i förtid. Den 18/6 som är den riktiga bröllopsdagen ska vi oxå fira men då på Österlen. Har man varit gifta i 20 år kan man få unna sig att fira två gånger, visste ni att det heter Porslinsbröllop? Jag hade aldrig hört det förut, låter som man behöver vara extra vaksam så att porslinet inte går i kras.. Nästa gång är det silverbröllop – 25 år, det är ju hur lång tid som helst.. Inte många i vår ålder som slår det:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.