Time i..

image
..tvättstuga och köra några maskiner tvätt. Vad är det med mig och tvätt, just love it! Det gör T oxå som inte lärt sig tvättmaskinen och hade en del tvätt efter två veckor här..
Ska inte klaga på det, jag kan inte fylla på bensin:)
Stryka får han där emot göra själv, det hatar jag..

image
Så här ska apelsiner se ut:) Tror jag ska försöka hitta en press där man kan göra juice med jordgubbar, hallon och allt man kan tänka sig. Trodde aldrig att jag skulle säga det här men vid den aktningsvärda åldern av 50 (47) kanske vissa delar av mig håller på att bli vuxen. Är trött på Coca-Cola..

Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vara tillbaka i Marbella, mitt älsklingshem alla kategorier.. Även om det bara är för 5-6 dagar kommer det att ge både massor av energi & sol på näsan så att man ser pigg & frisk ut..

image
Hann ju lägga upp ett gäng nya objekt på Tradera innan jag åkte, kollade för en stund sen. Det har börjat rulla igång.. Nu har jag inte långt alls kvar till jag kan köpa tavlan. Så nära nu faktiskt att jag tror att jag ska slå till och köpa den i dag eller i morgon, innan den försvinner (det kanske den redan gjort var ju någon månad sedan jag hittade den)..
image
Faller inte alla i smaken men jag vet precis var den ska sitta och där är jag övertygad om att den kommer att bli så fin..

Dags att göra sig i ordning och åka iväg och hitta mirakelmaskinen till alla de goda juicer jag ska dricka varenda varenda dag och få fullt med vitaminer varenda varenda dag..

Kram

En reaktion på ”Time i..”

  1. Vi köpte en löjligt billig juicepress på Lidl här i Spanien för ca 1 år sedan. Kostade 10 Euro… Den var dessutom undantaget som bekräftade regeln, dvs väldigt bra! Det är dock just en juicepress och inte någon avancerad råsaftcentrifug eller liknande.Tog med en hem också!
    En annan sak du verkar behöva är en bagagevåg… Brukar finnas på Aldi och andra ställen för ca 5-10 Euro. Man hänger väskan i en krok. lyfter och ser genast om man är under 15kg eller 23 kg eller vilken gräns som nu gäller på det flyg man ska med….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.