Arlanda..

image
Sitter på Arlanda & väntar på avgång. Är inte på vare sig champagne- eller flyghumör idag kan jag meddela. Ska se om jag kan lyckas få i mig några droppar så att nerverna håller sig i shack.. Det blåser hur som helst inte så mycket längre, tror jag i alla fall, och det är huvudsaken. Kan oxå meddela att jag nog fick till det där med håret, förvisso ingen fläta men har nu väsentligt längre hår än i förmiddags..
Hur som helst så är det ingen ide att oroa sig, det går som det går med flygresan. Statistiskt sätt jättebra alltså.

image
Även om jag gärna hoppar över momentet med själva transporten så är jag glad över att jag fattade beslutet att åka ner några dagar. Ska bli skönt med både sol, värme och att träffa maken som ju varit nere i två veckor. 19.15 går planet så det är ca 45 kvar, nog dags att försöka få i sig de där dropparna..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.