Spök..

image
Musikalen Spök hann jag aldrig gå och se tyvärr, hade gärna velat se Liza, Marit & Sussie.. Däremot så är det riktigt spöklikt här i Bullerbyn just nu. Det blåser rejält, grenar om piskar och det knarrar och låter. Vindarna tar tag i saker som far iväg och det känns riktigt spöklikt och ”kusligt”.

Har ju inte Sigge som livvakt i matt, dags då att ta fram det logiska rationella tänkandet..
1. Inga människor vill vara ute i sådant här väder, inte ens spöken, tjuvar & banditer
2. Jag har bara 125 meter eller så till Lars & Ellen
3. Bullerbyn ligger inte direkt så att man råkar passera så att det är nog inte någon risk att det dyker upp oväntat besök
4. Kom inte på något mer..

Får försöka tänka på positiva roliga saker så att jag glömmer ljuden.

Lyssnar på Lugna Favoriter som vanligt och blandar upp vinden och ljudet utifrån med musik. Läste att det spelas in en hyllnings skiva till Ted Gärdestad där många av våra främsta artister framför låtar ur låtskatten efter Ted Gärdestad. Den blir nog magisk om de gjort den på ett bra sätt. Något annat som jag också tror blir riktigt bra är Orup på Hamburger Börs i höst. Han har oxå galet mycket bra låtar.

Vinden tilltar och jag undrar nu på riktigt om mina logiska argument håller så att jag kommer att somna eller om jag förblir vaken. Just som jag skrev det hoppade hjärtat till, lät som om någon lätt kastade en sten eller något på rutan. Det här kan bli en lång natt.. Jag är inte rädd – jag kan sova, Jag är inte rädd – jag kan sova..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.