Marbella..

image
Har nu styrt om alla möten utom ett, nyttjat Norweigan poäng och bokat en flygbiljett i morgon kväll till Marbella. Några dagar i en solstol, promenader längs med stranden, middagar i Gamla stan eller på egna terrassen varvat med någon timmes jobb per dag det blir den här veckan det:)

image
Nyttig mat, vila & motion är precis vad kroppen behöver, för att inte tala om solenergin.. Här hemma har ju vädret ändrats rejält och temperaturen ska ligga kring 12-13 grader, jobbar på hela dagen i morgon och tar kvällsplanet ner i morgon till sol, värme & make..
Hann precis packa upp innan jag ska packa ner igen, nomad känslan ökar men oxå känslan av välbefinnande när jag tänker på 5-6 dagar i Marbella:)

Det där med att gå dryga 6 km i Converse kommer jag inte att göra om. Eftersom man inte går någon ”dämpning” så har jag rejält ont i benen idag och även i fötterna. Ytterligare en anledning att åka till Marbella, promenader i mina riktiga ”power walk” skor.. För promenera ska vi göra, men kommer nog bli barfota i vattenbrynet och sanden.. Asfalt fick jag lite nog av i helgen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.