Back home..

image
Då var alla ”åtaganden” avklarade i dag och jag är tillbaka i Bullerbyn.. Nu ska jag packa upp och fixa lite men gissar på att jag kommer gå till sängs rätt tidigt ikväll.
Fått iväg hälften av mina Tradera försäljningar och har fått ytterligare något bud på de nya sakerna. Ska lägga upp några annonser till men tror jag väntar till i morgon..

På kalaset var det 11 ljus i tårtan som var full med jordgubbar, sommarkänsla på riktigt..
image
Åren går i rasande fart, tycker det känns som i går som syskonbarnen började skolan men nu är några av dem snart tonåringar. Man får vara tacksam så länge de inte skäms över en, för den dagen kommer att komma.. Minns själv hur otroligt pinsamma man tyckte att föräldrar och andra släktingar var under några år.. Att visa sig ute med dem var ett öde värre än jag vet inte vad.. Men det gick över efter några år..

image
Bara tvungen att ”stjäla” denna underbara bild, tagen av Sanna på Waldemarsudde under hennes Postkodsexpidition. Otroligt fin och cool bild.. Själv kände jag mig nästan oxå som om jag vore på någon form av safari när jag åkte hem, älgar, rådjur, kaniner och andra för oss svenskar mindre exotiska djur hann jag med att se på den slingrande vägen mot Bullerbyn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.