Låååång promenad..

image
Efter att slängt in lite tvätt i maskinen var det dags att bege sig mot Söder. Hade tänkt att gå ena vägen och åka andra men jag gick båda sträckorna. Har alltså gått ca 6 km, skönt!
Gick Grev Turegatan ner till Birger Jarlsgatan, passerade Tures som på sin uteservering slagit till med att ställa ut apelsinträd. Inte riktigt lika fina apelsiner och /eller träd som på Apelsintorget i Marbella..
image
Sneddade över Norrmalmstorg och gick sedan längs med Kungsträdgården, gick inte inne för det var någon festivalliknande grej som de höll på och greja med så det verkade rätt rörigt..
image
Fortsatte längs Skeppsbron, MYCKET folk och mycket turister så den sträckan gick lite långsammare. Men så vackert det är:)
image
Korsade torget vid Slussen, där torghandeln var igång. Annars är det allmänt fulare än vanligt vid Slussen och de ska inte vara klara förrän 2021, en del har tid på sig med sina projekt..
image
Sedan var det Götgatsbacken kvar innan jag var framme vid Medborgarplatsen och dagens lunchträff Åsa & Anton. Tyckte att det var så skönt att gå, även om det bitvis var lite varmt men det är förbjudet att klaga på värme tycker jag, så jag gick hem oxå. I ännu raskare takt så när jag klev in på kullerstenarna på gården så var jag rätt varm och tyckte det var rätt skönt att vara framme. Känns i fötterna att jag hade mindre bra skor men det får det vara värt..
image
Nu ska jag ta hand om tvätten, dricka massor av Fanta Citron, ta en dusch och ta igen mig en stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.