Får i all oändlighet..

image
Det är inte varje måndag eller varje dag överhuvudtaget som jag har möten bokade direkt på morgonen. Men när jag har det och planerat för att somna i tid så är det precis likadant nästan varje gång. Just då blir jag pigg och kan inte alls somna.
Varmt är det oxå och jag ”drömmer” om att ligga ute och sova och med hjälp av lite klassisk räkning av får somna och sova riktigt gott.

Funkar det?
image
Givetvis inte, om jag nu nästan är på väg att somna så kommer jag helt plötsligt på något som jag måste skriva upp, något som upptar mina tankar eller precis vad som helst. Det är ungefär som på bilden, omöjligt att somna gott när det dyker upp ett svart får och stör en varje gång man just precis håller på att somna..

Har kollat lite på flyg till Marbella, kan eventuellt fungera att flyga ner några dagar. Ska kolla igenom kalender och annat i morgon och sedan bestämma mig. Men måste erkänna att det är mycket frestande.. Tänk några dagar på altanen, promenader utmed havet och i Gamla Stan.. Ja, vi får se om jag får ihop det så att det skulle kunna funka.

Apropå sova ute..
image
För en massa år sedan firade vi jul & nyår i Oman. Under vistelsen åkte vi på jeep safari i öknen. Mil efter mil på steniga vägar och sanddyner, fram till vårt läger i Empty Quarters.
Där skulle vi äta middag (kamelkött bland annat, vägrade smaka de som gjorde det tyckte inte att det var direkt gott utan mest bara segt och allt annat än just gott), röka vattenpipa & sova ute under stjärnorna. De hade sagt att man skulle ta med sig mycket och tjocka kläder. Jag trodde i min enfald att de överdrev och tänkte; hur kallt kan det bli i en stekhet öken. Följde alltså inte råden.. Numera vet jag exakt hur kallt det kan bli i en stekhet öken så fort solen går ner.. Det blir KALLT och jag virade allt jag kommer över i kläd/tygväg över huvudet, händer och gjorde allt för att inte typ frysa ihjäl. Bortsett från kylan så var det en häftig upplevelse – vi befann oss ju säkert 30 mil från någon form av civilisation så stjärnorna syntes extremt tydligt. Vackert & kallt med andra ord..

Nej, nu får jag ta och blunda för det där svarta fåret och sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.