Stockholm Stockholm

image
Vilken underbar dag, har varit ute på stan och promenerat och haft ett möte. Knökfullt på varenda uteservering och rena sommarvärmen. Nu är jag dock tillbaka i ”mitt” lilla gårdshus och betar av lite på To Do listan. Ska stanna helgen ut och efter mötet på Waldemarsudde på måndag bör det av tillbaka till Bullerbyn i några dagar.

Ska packa ihop kläder och annat som ska med till lägenheten i stan. Inga möbler ska med i första vändan eftersom lägenheten är möblerad så det är skönt. Byter kanske ut lite allt eftersom sen, vi får se hur det blir. När jag var där och tittade var det lite rörigt med hantverkare som skulle byta diskmaskinen, två hundar varav en var valp som jag helt plötsligt fick ansvaret för att bära runt eftersom den äldre hunden inte var så förtjust i valpen.. Hade dessutom ett plan att passa och inget pass så den lägenhetstitten kan vi kalla snabb och minst sagt lite rörig. Kommer ihåg planlösningen men ungefär där tar det stopp så det kommer nästan att bli som att se den för första gången när jag får nycklarna.

Har lite panik, inte nog med att jag lyckades ramla i trappan igår.. När Ellen var här lyckades jag skära mig på något på armen, kände det inte förrän det var försent. En liten men mycket synlig fläck på soffan. Har varit och köpt Vanish men har inte lyckats få bort den än. Får fortsätta kämpa på för bort det ska den!

Ikväll blir det åter igen en lugn och skön hemmakväll. Eller hemma och hemma, mer korrekt är väl att säga en lugn TV-kväll.
Ska ut en sväng på stan i morgon och köpa en födelsedagspresent, i övrigt inga åtaganden på agendan. Kan med andra ord ta dagen precis som den kommer och jobba när jag har lust, sova när jag har lust, äta när jag har lust. En riktig Skalman helg med andra ord. Kanske inte har riktigt samma behov av vila som Koalabjörnar har men det ska verkligen bli skönt att ha en helt tom kalender den här helgen..
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.