Syrener & fågelbon..

image
Tillbaka i Gårdshuset på Grev Turegatan efter två olika möten på stan. Vid fyra kommer Ellen för lite överlämningsarbete – SKÖNT!! Varmt är det så jag öppnat fönsterna här på ovanvåningen, bjälkar, vitputsade väggar och massor av karaktär..

image
Precis till vänster om ”min” ytterdörr har en fågelmamma byggt sitt lilla bo och har man tur kan man få se fågelungarna när de försöker lära sig flyga.. Lite vingligt kan man säga att det är men snart har de nog lärt sig:)

Planeringen för öppningen av Kalmar pågår för fullt och det ska bli kul att åka ner den 5 juni. Inte minst för att träffa Begic & Lotta, det var ett bra tag sedan sist tyvärr. Kunde inte ha fått ett bättre krögarpar än dem, så otroligt glad över att de vill jobba med oss och vårt nya team.

image
Ska nog sätta på mig mina Converse och ta en promenad i det helt fantastiska vädret innan mitt möte med Ellen. Ska se om jag hittar någon skoaffär och köpa inläggen som Aga tipsade om oxå. Kommer stanna i stan över helgen och jobba lite och ta det väldigt lugnt..

Kvällarna ska jag ägna åt att läsa och titta på TV, inget mer uteliv känner jag för. Inte för att det var något direkt uteliv till sena natten igår men är nog lite grund trött så bra att ladda batterierna över helgen.

Nu några samtal sedan ut i sommarvärmen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.