Packad..

image
Då var väskan packad och som vanligt skulle man kunna tro att det var jag som var packad när jag plockade ihop allt som jag tror att jag kommer behöva under ett par dagar i stan. Ja, hur som helst så kommer jag inte behöva gå i samma kläder varje dag. Drabbas av någon beslutsvånda vad jag ska ta med och inte och vips så är den stora resväskan i typ 25 kilos klassen.

image
Tänkte att jag skulle passa på och promenera en hel del när jag är i stan. Kan ju tyckas hur dumt som helst att vänta med att promenera tills man kommer till stan när man annars bor mitt i naturen. Men har svårt att promenera planlöst i en skog eller på landet helt själv och utan mål. Då gillar jag bättre att promenera i stan eller på Djurgården där man ser andra människor, kan fönstershoppa och lite allt möjligt.
Nu är ju Converse inte att rekommendera att promenera i. Det vet jag av egen erfarenhet efter att gått från Grev Turegatan till Hammarby Sjöstad i just Converse. Någonstans utmed Götgatan höll jag på och ge upp. De är verkligen inte lämpade för långa och ganska raska promenader. Men mina riktiga och bra ”gå/jogging” skor är kvar i Marbella så det får gå helt enkelt.

Kom på oxå att precis tvärs över gatan finns det ett solarium, kanske skulle gå dit en gång eller två så att den ”solbränna” jag fick senast i Marbella håller sig kvar lite till. Känner mig så mycket piggare när man har lite färg.. Inte så bra att sola i solarium och känns lite 80-tal eller så men det är alltid mycket folk där och är ju onekligen rätt effektivt.
Måste bara tänka ut hur Pippi ska skyddas, hon är nog inte redo för något solariesolande skulle jag tro.

Den där lunch & läspausen jag skulle haft tidigare i dag blev det inte mycket av med, så nu ska jag bädda ner mig & börja läsa den nya boken av Marie Jungstedt.

Kollade såklart oxå om det hänt något på Tradera, sakta uppåt men för sakta för min smak. Alla utom ett av mina försäljningsobjekt har i alla fall fått bud..

Kram

2 reaktioner på ”Packad..”

    1. Tack bästa Aga för tipset, det finns plats. Ska bums köpa i morgon, för jag älskar ju mina Converse:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.