Längtan..

image
Längtan till stan gör sig extra påmind i dag, när det regnar och man suttit inne och jobbat i all ensamhet för många dagar i sträck. Tänker på körsbärsträdens blomning i Kungsträdgården och hur hela stan lever upp. Tänker på Karlavägens långa allé med träd efter träd som alla säkert står där i full grönska nu.
image

Har nu träffat miljöinspektören men tror inte att jag vet så mycket mer än jag gjorde innan men det blir nog bra ändå. Har så otroligt svårt för att ta in tekniska saker som man är helt ointresserad av, det går liksom inte in.

Har bestämt mig för att tillbringa några dagar i stan. I morgon ska jag ändå vara i stan och på onsdag oxå. Madeleine & Oliver är så otroligt gulliga och låter mig bo i Lilla gårdshuset på Grev Turegatan. TV, nära till allt och skönt att byta miljö några dagar.

Kommer bli som vanligt, jag packar ner kläder och grejer så det räcker för två veckor men så får det bli. Stannar nog i stan till helgen och ser till att promenera, äta och sova ordentligt. Har haft sjukt svårt att sova de senaste nätterna, lite mörkrädd så där trots att jag vet att Lars, Tom och hela familjen Thörnblom är i närheten. Blir bara så ibland och då är det bättre att ta till en tripp till stan några nätter.

Ska på möte på Waldemarsudde i morgon så lika bra att sätta igång och packa så att det är klart..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.