Svart klädsel..

image
Under vistelsen på Costa del Sol 1976 tyckte Pappa att det var en bra ide att göra en utflykt, till Alhambra eller vad det nu var. Jag kommer ihåg fyra saker från den utflykten:
1. Pappa hade hyrt en vit bil med svart klädsel i plast, det var sjukt varmt i den bilen.
2. Slingriga vägar, urtråkigt utflyktsmål (säkert jättefint)
3. Bilen, värmen och de slingriga vägarna gjorde mig mer illamående än jag kan minnas jag varit vare sig före eller efter.
4. Nästa utflykt fick Pappa göra själv med den där bilen, Mamma och jag totalvägrade att följa med

Med på resan var en amerikansk dam med typ blått hår. Hon var gift med en dansk och bodde i Danmark, men han fick inte följa med. Jag fick däremot följa med henne på en tur till Torremolinos. Det var en tant med krut i och jag vill minnas att vi hade riktigt roligt för hon var lite egensinnig..

Många resor har det blivit sedan dess men det var först förra året som jag kom tillbaka till Costa del Sol, och hur det gick vet vi ju:)

image
Känner mig ”stolt” över hur mycket jag fått gjort idag. Så många överstrykningsstreck var det länge sedan jag gjorde. Ska fortsätta i samma takt den kommande veckan så kan jag nog anse mig helt i kapp sedan. Varför har ingen tänkt på att tangentbord skulle bli så mycket roligare och säkert lättare att hitta på om de såg ut så här?

Kollade nyss in hur det går så här första dagen för mina nio objekt på Tradera. Sju av dem har fått bud, bäst till ligger en kofta som har 39 bud och är uppe i 200 kr snart.. Lär ticka på för det är många som budar på den..

Tittade på senaste avsnittet av Biggest looser på min iPad – otroligt vad de kämpar (ja, alla utom en då som hade gått upp i vikt). Vilka fighters de flesta av dem är..

image
Själv har jag varit ungefär så här aktiv den senaste timmen eller två och det tänker jag fortsätta med. Nu in i bokens värld..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.