Maskrosor & körsbär..

image
Jag vet att nästan alla hatar maskrosor, speciellt i den egna gräsmattan där de aldrig slutar att sprida sig. Men så här är det fint med maskrosor, hur oönskade de än är så blir man glad av att se dem när de dyker upp lite i överallt varje år. De här växer strax intill husknuten och jag tycker att de ska få fortsätta växa där & skapa lite färg och kontrast. Har ju ingen fin gräsmatta som de kan sprida sig över och ”förstöra”..

image
Vackrare men väldigt mycket flyktigare är körsbärsträdens blomning. Vi har några sådana här i Bullerbyn, inte fullt lika fint som äppelträdens blomning men vackert är det. Äppelträd har vi däremot tyvärr inga, får väl planteras någon gång i framtiden för en Bullerby ska ha äppelträd tycker jag..

Har varit i väg till Konsum och handlat lite middagsmat för några dagar. Tvättmaskinen snurrar för fullt och det känns som en äkta söndag.

Har börjat få några bud på mina Tradera objekt, det börjar som vanligt extremt lågt. Lägger utgångspris på 1 kr så de första buden ligger under 10 kr, hoppas att det som med väskan börjar accelerera ordentligt om några dagar. Säkert svårare att sälja kläde än väskor, skulle inte själv köpa kläder så där på Tradera men fick ju sålt förra klänningen så det kanske går bra nu med..

Tänk vad allt känns lättare när solen och värmen kommit, man får energi och blir gladare av bara farten..

Kram

2 reaktioner på ”Maskrosor & körsbär..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.