Kalas..

image
..hade vi inte direkt igår på Sigges 16 årsdag men för honom var det en bra dag. I går var det ju oxå tänkt att jag skulle haft min 50-årsfest. Flyttade av olika rutiga & randiga skäl på den, men kan konstatera att om jag hade haft den hade jag haft tur med vädret. Äntligen sol och värme på riktigt..

image
Vaknade till i gryningen i morse, var så fridfullt och vackert. Det absolut enda ljud som hördes var lite fågelkvitter. Somnade om, var lite väl tidigt att gå upp. Har kommit halvvägs i boken, det säger en hel del. Den är bra och har ”fångat” mig men oxå att jag läser lite för fort som vanligt.

I dag ska jag lägga upp lite nya saker på Tradera. Bra att rensa lite nu när vi snart ”flyttar” in till stan, bra att göra sig av med saker man aldrig använder och som bara hänger där..
Skickade iväg Guess väskan i veckan och apropå väskor så berättade jag ju häromdagen om M Kors väskan jag köpt för ett bra tag sedan. Den ska jag inte sälja men eftersom de skickade ett handskrivet kort efteråt så låter det kanske som jag köpt en väska för 10 000-20 000, service betyder inte innebära att det man köpt är dyrt. Den kostade ungefär 2 500:-, inte billigt men man kanske inte förväntar sig att få ett handskrivet kort efteråt. Skillnaden ligger i detaljerna och det är något som är lätt att glömma och som vi behöver jobba vidare med varje dag på Fredriksborg.

Förutom nyttan med att sälja grejer på Tradera är det dessutom lite roligt att följa budgivningen..

I dag är det söndag och just nu tycker jag att det är så tråkigt att vi hade säsongens sista brunch förra helgen, annars hade jag åkt till Fredriksborg och ätit Noomis revbensspjäll, Thereses lakritspannacotta och massa annat gott, blir hungrig bara jag tänker på det:)

image
Vi, eller rättare sagt Statens Fastighetsverk, har kommit en bit på vägen med Länsstyrelsen och anmälan om störande av Fladdermöss. De har nu godkänt att vi har verksamhet där 8 månader per år men INTE de 4 vintermånaderna när fladdermössen har gått i ide. Det är ungefär då vi har störst ”nytta” av fästningen för julbord etc. Men det är väl bara att fortsätta kämpa på mot Länsstyrelsen. Det är ju helt orimligt att de har ”besittningsskydd”. Enligt lagen är det så att om du tex har en sommarstuga och när du kommer dit så har det flyttat in ett gäng fladdermöss och gått i vinteride. Tro inte att du har rätt att ”kasta” ut dem för det har man inte, då bryter du mot lagen och begår x brott mot x EU-direktiv och diverse lagar. Kommentarer överflödiga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.