Ärenden utförda..

image
Ärenden uträttade så nu har jag de ”förnödenheter” jag & Sigge behöver och är tillbaka i Bullerbyn.

Sprang på Minette som det var länge sen jag såg, hon såg ut att bra ut och var sig precis lik. Sprang oxå på det schampot ni vet, så nu kommer här ske underverk:)
image

Köpte även en liten blombukett till mig själv med pioner, riddarsporrar & brudslöja = total försommarkänsla:)
image

Köpte även en skvallertidning och ett magasin så nu ska jag ”lunch” och läsa om vad som hänt här i ankdammen (skvallertidningen) och kanske något vettigt reportage/artikel i magasinet. Sedan lite jobb med To Do listan, känns lättare nu när huset är helt nystädat, sängen renbäddad & all tvätt ren. Tack Teresa & Zenon för att ni finns!

Hörs snart igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.