Lång pressläggning?

image
Äntligen dags att gå från vår till sommar känns inte så där spot on direkt, de har nog lite långa pressläggningstider får man anta. Men sommarmodet kan ju vara kul att titta på ändå såklart även om man inte haft så mycket vårkläder på sig ännu. Det var ju lite vår där ett tag men då var inte jag i Sverige. Men nu känns det verkligen vår på alla sätt igen.

Apropå mode, en riktigt cool kvinna tycker jag att Sarah Jessica Parker är. Kan gå från ”ful” till supersnygg men har verkligen ett unikt utseende och snygg stil. Är väl i och för sig lätt att blanda ihop henne med karaktären i Sex & the city även om hon gjort många andra roller oxå.
image
Carrie i Sex & the city är hon för mig, vilket troligtvis ligger väldigt långt ifrån vem hon egentligen är. Hon är säkert en rätt så vanlig fru & mamma även om hon blir fotograferad när hon är ute på stan. Med så där i allmänhet går hon säkert omkring i myskläder, knut på huvudet och har sin dos av både lycka och problem som oss alla andra. Lite mer pengar på kontot än oss andra lär hon ha, men i övrigt så är hon nog ganska ”vanlig”. Tror inte att det är så här hon ser ut när hon är på väg att hämta sina barn eller något annat vanligt..
image

Var ju på Fredriksborg idag, så långt ifrån New York och Sex & the city man kan komma men så vackert och mysigt på samma gång. Konferens idag, Red Bull som säkert planerar hösten och den vill man helst slippa tänka på tycker jag. Nästan fullbokat i morgon och helt fullbokat på lördag, det märks att säsongen kommer igång nu:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.