Mot stan..igen

image
Åtgärderna funkade, somnade om och sov till strax före åtta, så all in all tillräckligt med sömn.
Dags att bege sig en sväng till stan. Första stopp Cadierbaren & Cissi D. Som tur är behöver jag inte paddla till stan utan Tom åker in han oxå. Ska bland annat till Radiohuset och hämta upp lite signerade böcker från Josefin Sundström och lite annat fix. Perfekt att kombinera så att jag kan få skjuts till stan, är ju någon vecka kvar innan jag kan promenera till tex Cadierbaren..

Tjejen med väskan hörde av sig idag, hade blivit något missförstånd, är ju lite orutinerad när det gäller att sälja grejer på nätet. Orutinerad när det gäller att sälja grejer överhuvudtaget – har under mina 50 år (eller 47) uppvisat väldigt mycket bättre ”skills” när det gäller att köpa. Men som sagt, ändring på det nu så i morgon åker den svarta Guess väskan i ett paket till Uppsala:)

image
Kan ju tyckas som en lite udda uppmaning men i 95% av fallen är det något under ytan som gör att den här personens reaktion blir att vara elak, dum eller vad som helst så vad de egentligen behöver är någon som ser dem och kanske hjälper dem. Sedan finns det så klart de andra, de 5% eller mer som av sin natur bara är genuint otrevliga och inte snälla alls. Som är exkluderade i uppmaningen ovan. Vi vet nog att alla ganska väl till vilken av dessa kategorier de tillhör.

image

För att avsluta dagens första blogg och detta i kombination att jag är på väg till stan & väskan är såld.. Kanske springer precis rakt in i ett par alldeles omöjliga Pippi kängor. You never know)

Ha nu en riktigt härlig onsdag och glöm inte bjuda alla ni möter på ett leende. Här i Bullerbyn ett undantag.. Om Lars möter en älg behöver han inte le, men inga andra ursäkter godtas.

Så i dag är det ett gäng leende invånare från Bullerbyn som är ute. Vi är alla riktigt trevliga & helt ofarliga så bli inte rädda om ni möts av ett vackert leende så där helt plötsligt & oväntat.

Nu måste bilen rulla…
Kram

En reaktion på ”Mot stan..igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.