Attityd, inställning & kängor..

image
Måste erkänna att jag slank in i en skoaffär idag och frågade efter Pippi kängor. Sannolikheten att de skulle ha några var ju ca noll eftersom det inte direkt är säsong för kängor.. Hur som helst så fick jag till svar att det kommer att komma in till hösten. Jag vill ju ha dem nu, till klänningar och annat men får väl nöja mig med att vänta till hösten.
Med andra ord inga sko-inköp i dag.

Under alla år som man genomfört anställningsintervjuer så har, om jag generaliserar nu igen, alltid killar kunnat allt och tjejer aldrig kunnat något, i alla fall inte speciellt bra.
Tycker därför att alla tjejer & kvinnor ska ta efter Pippis attityd & inställning:
image
Så härligt befriande med ett sådant självförtroende:) Där har vi alla nog en del att lära av Pippi. Att våga prova, att våga tro att man klarar mer än vad man egentligen tror & att våga vara sig själv fullt ut.. Kanske inte faller alla i smaken men man kan inte vara ”älskad” av alla och att försöka vara alla till lags är en ganska dålig ide..

Köpte en ny bok idag, blev inte Sonjas sista önskan som Christina rekommenderade utan ”Hustrun” som fått grymma recensioner. Hoppas nu att den fångar mig & är lika bra som recensionerna säger. Apropå böcker:
image
Svaret på den frågan är för mig helt given, aldrig i livet! Är ju i sig en rätt dum fråga men tänk så hemskt, tråkigt och begränsande det skulle vara om man visste precis hur allt skulle bli. Vissa saker kanske man vill ha svar på fortare än man kan få dem men i det stora hela så är det bästa att ta dagen som den kommer och försöka göra det bästa av varje dag. Väsentligt lättare sagt än gjort men precis som Pippis statement är just det där att försöka göra det bästa av varje dag något jag i alla fall kan bli bättre på. Tror inte att jag är ensam om det.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.