Apropå naglar..

image
Som vanligt har jag radion på, inställd på Lugna favoriter enligt Zenons instruktioner om vad som är bra för Sigge. Har några gånger hört en radioreklam som jag trott var ett skämt, men nu när jag hört den så där 15 gånger började jag inse att det nog inte var ett skämt.
Nagelgiganten. Bara namnet, innehållet är pinsamt dåligt om att man ska skaffa sig sexiga naglar till nästa gång man kliar någon på ryggen eller något liknande. Var bara tvungen att googla på Nagelgiganten och blev då varse att de finns och att deras reklamjingel inte är ett skämt utan något som dom seriöst tycker är bra. Tillräckligt bra i alla fall för att gödsla pengar på radioreklam. Ja, men då kanske den funkar kan man tänka eftersom jag faktiskt googlade på det. Svar: nej, all reklam är inte bra reklam och jag gick inte ens in på sidan och kommer således heller aldrig bli någon kund.. Ville bara veta om någon kunde ha då pinsamt dålig reklam och dåligt namn på riktigt..

image
Har börjat läsa nya boken Hustrun, den verkar så här långt (har i och för sig inte kommit så långt, försöker att inte stressläsa som jag brukar vara rätt bra på att göra) hålla vad den lovar, dvs vara riktigt bra. Ska fortsätta läsa en stund till, hoppas bara att jag inte som en av recensenterna påstod ”inte kunde lägga ifrån sig boken” för då blir det en väldigt lång natt och en trött Eva P i morgon..

Kram

En reaktion på ”Apropå naglar..”

  1. Jag och den potentielle svärsonen har också favoritradioreklamjinglar..
    ”Om banken säger nej, kanske vi säger okej, INTERCREDIT Yeah…” Gick i Stockholmsområdet för några år sedan. En uppföljare till Götabankens ”Låna hos oss” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.